En dag med Mariella

Dagen började fint med ett skevtvuxet träd som jag var tvungen att visa er.

Mariella körde mig till fysioterapeuten i Avesta, där det bara var allt för mycket kalabalik. Jag hittade inte rätt ingång, inga var i någon reception, jag sprang runt på mitt onda ben och var millimeter från gråt när jag väl kom fram. Men det gick bra, han tycker att jag ska ha kryckor men jag har ju noll motorik för såntdär, det går inte. Det gör mer skada än vad de hjälper mot.


Sen fotar ju jag Mariellas fina parkeringar till ett album på min mobil, (som även visas som bildspel tillsammans med katterna i hallen..) och detta var ju iiinget undantag. Hon såg mig backa och ta upp kameran och skrek ”det är iiIIIiIiiIInget fel på den häääär parkeringen!!”, sen fick hon se bilden.

Fina Linnéa har fyllt år så hon fick en fin cheesecake under våran tjejkväll vi hade.

Min Eternell tar sig fint och börjar slå ut som smålotusblommor. Väldigt nöjd, trots att den får stå gömd för katterna så jag knappt ser den..

Kvällen avslutades med att en glasflaska flög i golvet i miljoner bitar. Mariella märkte inte ens att hon skurit upp sina knän när vi kröp runt och plockade iordning.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *