Halvblind och assistentig

Okej så i förrgår så kände jag att min lins hoppade ur, ställde mig vid spegeln och skulle sätta tillbaka den men den flög av fingret. Rakt ned, ingen vind, den kan inte ha blåst iväg, klibbig med så fastnar direkt på golvet. Men nope, den var helt borta. Vi letade i säkert 40 minuter, (sista 30min var bara för att vi var förbannade att vi inte hitta den, sunk cost fallacy…..) Fick gå runt med glasögon som någon jäkla tönt. Hahah.

Till jobbintervjuerna jag varit på! De har båda gått helt strålande tycker jag. På den första så gällde det personlig assistent till en brukare med MS. Jag var där och träffade henne och har gått några dagar intro nu för att se om vi matchar.
Sen idag var jag på ett boende för demens och psykiatriska fall. De verkade tycka om mig och pratade direkt om när jag skulle kunna gå introduktion hos dem också. Men de  hör av sig i veckan med mer information om hur det blir, eller inte blir. Vi får se.


Här är Pom som ligger och myser för att gulla till inlägget här.

Så just nu är jag arbetslös, sjukskrivningen är avslutad och jag är kastad till hajarna. Kommer bli super!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *