Hur tycker du att det går med bloggandet då?

Jo, det går sådär vaa. Har flera inlägg halvfärdiga där jag berättar om hur det var att åka till Åsbygård med en tonåring. När jag kom försent till skolan och skämde ut mig totalt. När jag sprang vilse i skogen och vandrade runt ensam med en påse löv och granris. Snyggaste frakt-inslagningen ever. Så ja, det finns litegrann att välja på.
Inläggen kommer nog upp ikväll eller imorgon. Har lite plugg att stå i och jobbar ikväll. Men fick godkänt i senaste kursen, så yay me!

I’m sorry.

Inläggen kommer allts¨å att lägga sig här under detta inlägget. Scrolla ned lite då och då för att hitta nya inlägg. Jag ska krångla till det så mycket jag kan. Kommer ni till mina selfies så har ni gått för långt. 

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *