Just in, from Texas

Jag har en vän i Texas, Breanna, som jag skriver både mail och brev med. Lite då och då så skickar hon överraskningspaket proppfulla med Amerikanskt godis och annat roligt.

Idag kom ännu ett paket med godis. Av det hon skickat nu så har jag bara smakat på de ringarna som ser ut som stora diamanter (om ni kommer ihåg?!), Pez och Sour Patch Kids, som helt klart är mina favoriter!
Fast dessvärre lär de ta slut ganska så fort efter att Markus vart i farten.
Happy easter PezPackage from Texas

Konstigaste godiset hon skickat var ’Caramel Popcorn and Peanuts’, sjukt skum smak och inte alls så som popcorn ska smaka! Det gick inte åt många av dem. Inte Poptarts heller, hela Nyan cat har ju hypat upp Poptarts nu så  jag blev ganska besviken när jag smakade på det.

Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *