Alkohol kan vara inblandat,  Allmänt

Mello-o-vin-festivalen ?

Det är lördagkväll på den tidiga våren, vilket betyder att det är Mello-kväll. Jag sitter bänkad som vanligt, gnäller på hur det *aLDrIG* finns något bra låt, hur vi kommer skämma ut oss inför hela Europa, om vi ens kommer dit! Med de här skitlåtarna! Lite osäker på varför jag gör det här år efter år efter år, det ger mig typ noll lycka. Förutom när jag och mamma sitter och skrattar åt allas outfits, koreografin och äter kebabrulle. Eller när jag har (enligt mig själv) roliga funfacts att komma med om deltagarna sen tidigare år, för ingen är ju bara med ett år. Det är ju ett 50års-commitment det här, A-L Hansson var med första gången 1963 och hon står fortfarande och skriker på scenen, och så fortsätter det nog för de andra med.

Fast iår har jag nog tvååååååå, kanske treeeee favoriter? Så det kan nog gå bra det här.
Men! För att lösa kvällen, så jag inte bara att och tjurade över att fel låt vann så köpte jag även viiiiiiiin. Fiiinfiiint vin i fin flaska. Osäker om det är gott men Afroo snapade en bild på den flaskan i förra veckan och jag blev lite avis och köpte den jag med. Jag som sällan dricker vet ju inte vad som smakar bra heller eftersom jag håller mig i min lilla rotation på två olika viner..

Som tilltugg till vinet så har jag stekt lövbiff. Haha the surprise när jag fick se att de krymper typ 50% i stekpannan?! Jag känner mig blåst! Så det blir väl ett ³ glas vin och lite bränd men god mat. ”30 second steak” tydligen, kunde ju någon klämt ur sig tidigare. Blev närmare ”5min on every side steak”. Senast jag kan minnas att jag stekte lövbiff var 2011 och då gick brandlarmet och det blev lite rökfyllt. Jag har alltså inte tur med mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.