Min senaste plan för livet

Plan 2.0 för livet kommer snart att dras igång. Jag som fortfarande är sjukskriven ska börja arbetsträna inom äldreomsorgen igen och därefter nässla mig in på natten hade jag tänkt. Jag har blivit så taggad på att få komma igång igen att jag fixat några nya IDkorts-hållare i lila och rosa glitter och en ny glitterpenna. Arbetsbyxorna jag beställde var alldeles för genomskinliga för att kunna användas så de får vi skicka tillbaka. Men utöver det så känner jag mig väldigt redo.

Planen är då mer genomgående att jag börjar jobba 4 timmar på morgonen och 4 timmar på kvällen, två tillfällen per vecka. Gärna på flera olika avdelningar eller tillochmed olika boenden. Så jag får så mycket info jag kan om de olika byggnaderna här. Läggs in i poolen och kan vara tillgänglig för flera boenden och då gärna natten. Lite så jag har gjort tidigare fast med betald lön, haha. Så det hoppas jag ska fungera igen!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *