No worries, I’ll take care of you.

Jag var kattvakt åt Linnéa, var där och matade morgon och kväll (Mariella tog fler tillfällen än mig dock).
Var där ~19:30 igår och idag kom hon hem. Första hon skriver till mig är ”Varför var min ytterdörr öppen?” Då har dörrfan inte stängt sig ordentligt kvällen innan och stått öppen i trapphuset tills nu! Katterna var kvar i lägenheten, THANK GOD. Paniken alltså. Känner mig så hemsk och oansvarig. Tar fullt ansvar för denna gigantiska tabbe. Undrar dock lite varför ingen annan i huset stängt igen dörren.. Den är lite bökig den dörren, men inte såhär jävla bökig…
Och nu imorgon ska jag vara barnvakt åt Hedvig, 2år* hahah!
Tänk om denna gullisen hade tagit sig ut :(

* Om en månad

Önska mig lycka till!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *