Ny i klassen

Så idag var en helt vanlig dag i skolan, trodde jag..
Kom dit lite sent såklart, hade bara kastat ned min bok i väskan och tagit med Elise (vår elsparkcykel) och kört dit. Öppnar dörren och där står en annan lärare, aldrig sett innan. Kikar in mot klasskamraterna, men jag känner ju inte igen folk så det hjälpte inte enormt. Tills jag såg Ximena och kunde kliva in med självsäkerhet. Läraren började fråga om hur fort Elise går, många som är intresserade utav det har jag märkt.

Men sen insåg jag snabbt att vi börjat en ny kurs, som jag såklart inte hade rätt bok med mig till, hade ju skyndat mig och bara tagit första boken. Så när hon skulle läsa upp våra namn för att se vem som närvarade. Tydligen var jag inte med på listan, så hon fick skriva dit mig. Började fundera på om jag var rätt, trots att det var min klass. Kollade mitt schema och såg att denna kursen inte var med. Sprang till min SYO som var upptagen, tillbaka till klassen, mailade SYOn som svarade att jag inte ska vara här idag och att jag redan haft denna kurs i Borås. Fick berätta för klassen att jag, som nu varit här i 40 minuter, egentligen inte ska vara här och om någon ville köpa min bok för jag har köpt fel.

Efter mycket krångel så fick jag tillslut höstlov i tre veckor, yay!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *