Oops, I did it again

Jag fortsätter min streak med att paja saker här dagligen. Först var det en dyr ljusstake som flög i golvet. Vem gör sånt skört glas ens??? Sen flög en lampa i golvet som helt hundra var mitt fel.. När jag säger ”flög” så menar jag ”föll handlöst i slowmotion till marken”, gäller givetvis inte på inläggen om Greklandsresan exempelvis.
Men idag när jag diskade så FLÖG det tunnaste glaset som finns, jag tar aldrig de glasen för jag är rädd att krossa det i min hand med min enorma spontana handstyrka som jag får under vissa scener på TV. Men det flög ned på golvet och bara studsa tillbaka! Inte minsta skråma. Men de börjar misstänka här att jag ”råkar” ha sönder allt jag inte tycker om. Det stämmer inte, jag har bara haft tur.


Det är något i luften.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *