Personnummer: 82-79-78

Mannen som har sin lilla affär vid tunnelbanan kollade leg på mig idag när jag köpte cigg. Det har han inte gjort tidigare så han ursäktade sig några gånger och förklarade att han faktiskt måste kolla legitimation, annars kan han göra något olagligt.

Han fick mitt pass
, kollade på det och sa sedan: Jaaahaa, du är född 82! Haha.
Han läste uppenbarligen fel, istället för mitt personnummer så läste han mitt passnummer.
Ska jag verkligen behöva rätta honom gällande det?! Han bad inte Markus om leg. Undra hur gammal han tror att han är då!

Jag skulle ropat ’Kom nu, min son!’ till Markus och viftat lite med handen. Då hade folk häpnat och undrat ifall jag var 7 år när jag blev gravid. Då kanske jag hade fått vara med i en talkshow om unga mammor!

Ser jag verkligen ut att fylla 30 år?!
First duckface ever cam

Denna bilden är lite smågammal dock. Men ni flesta vet ju redan hur jag ser ut idag..
KVALLITÉN <3

Fun fact om bilden btw: Den är från 2006 och det är troooligtvis min första duckfacebild!
YAAAAY!

Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *