SJ bråkar med mig

Jag skulle idag åka ned till Borås för att gå på min mormors begravning imorgon. Det gick ju sisådär asdåligt.
Väl i Västerås så stod det att vi behövde invänta en ny avgångstid, kom ingenting på 40 minuter, sen bytte den bara direkt till ”tåget är inställt”.
Okej, då ringer vi kundtjänst, det har de sagt tidigare att man ska göra. 270 före mig i kön!! Alla avgångar efter var antingen slutsålda eller inställda. Det var något elfel och en brand och tydligen allt som kan gå fel, hade gått fel för dem. Jag sprang fram och tillbaka mellan en park och centralstationen hela tiden. Förutom när jag satt och grät på golvet i väntrummet när jag ladda min mobil. Jag kommer missa begravningen. Brydde mig inte om alla som gick förbi. Frustrationen blev bara starkare och påträngande. Jag gav upp, det fanns inte en chans för mig att ta mig till Borås. Det sa även tjejen på kundtjänst, som efter tre timmar hade svarat. Jag fick mina pengar tillbaka direkt, ingen fråga om saken. Hon var supergullig mot mig.
Sen kom snälla Mariella & co kom och hämtade hem mig.

 

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *