Allmänt

Sjukt jäkligt långt inlägg.

Hejhej.
Nu är jag hemma igen. Har varit hos min fader i Norge, i några dagar.

Fy sjutton vad alla norrmän är trevliga! (Två jag kommer på nu i alla fall.) Jag tappade ungifär 200 kronor i mynt, på golvet i köpcentrumet, glashalt golv och givetvis i samma färg som mynten. Liiiite svåra att hitta. Fick upp alla förutom två tjugo kronor. Tåget skulle gå 10 minuter senare så det var ju lite brottom. Så springer jag runt och letar efter pengarna. Så kommer en liten knubbig pojke som såg ut att behöva pengarna och gav mig en av de tappade tjugo kronorna. Sen ropar en tjej som står i kassan till en salladsbar eller något. Och pekar och engagerar sig som fasen. Hon hade en grymt lång kö, men tog ändå sig tiden till att hjälpa mig. Grymt snällt!

Idag var jag och Afroo och åt thai mat. Gott som fasen, jag åt typ inte mer än en halv tallrik, sen var jag mätt. Sen gick vi runt i stan. Jag köpte en rosa tunikaklänningsmojjs, en turkås grej och nya leggins på Gina. En ny piercing från Fait och ansiktsjoxs köpte jag med. :) Sen stack vi hem till Afroo så klippte Josse hennes hår och min lugg.

Jag skulle möta Afroo vid tolv i morses. Så ringer någon vid halv tio och stör. Lite sur jag blev, men det var en snubbe som skulle köpa dvdn. Så jag förlät honom. Sen en halvtimme senare så ringer han ännu en gång. Sen vid 11 så ringer Afroo och stör bara för att jävlas, och ännu en gång tio minuter innan jag ska gå upp. Pierre smsade och väckte mig med, den jäveln. >.<

Lägger upp ett nytt inlägg med bilder på det jag köpt. :) Pussss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.