Allmänt

– Sluta kasta sten på min moppe! – Vaaa?

Jag, Lillsi och Kim var på City nyss. Vi köpte saft, 11 små söta 2dl som man blandar.
Man fick bara köpa 10 per hushåll. Men vi kom på att vi kunde ta 10 var, köpa 30 liter saft, rekordbilligt!
Sen kom vi på att vi inte var så törstiga.

Vi köpte kakor med. Jättegoda kakor. Jag älskar de kakorna. Jag älskar dem mer än Lillsi.
Bli inte förvånade om jag någon dag lämnar honom för lite kakor.

Sen fick jag för mig att skaffa ICA kort. Varför ska jag behöva stå i kö? Jag hatar ju köer! Varför inte låta någon som tycker om dem stå i kö istället? Så jag bara kan glida förbi med mitt flashiga ICA kort och pistol som avfyrar laser strålar.
Jag frågade killen i kassan om det finns någon åldersgräns för att springa runt med laserpistol i affären. Det visste han inte. Vad är det för personer dom anställer?! Han här har ju uppenbarligen hoppat av skolan liiiite för tidigt.

Hur som helst så tog jag en grej, som jag inte kommer på vad det heter just nu på stört. Men så jag kan få mitt förbannade kort. Hoppas man kan vara 16. Annars blir det ju pinsamt när jag kommer där och lämnar in det. Säkert samma kille som står i kassan med. Vi har säkert mycket gemensamt. Jag är ju också avhoppad student.
Men inte länge till!

Jag känner mig så vuxen nu. Med ICA kort och allt.
Har iofs inte fyllt i det än, eller fått kortet. Men man fick ett tillfälligt kort i ifyllnings formuläret. HAH! Sikket ord.
Nu är det bara några stekpannor som saknas. Sen är jag klar att flytta hemifrån! En lägenhet skulle också passa bra. MAAAMMMAAA?!!!

Lillsis mobil lyser. Varför gör den det? Svara! Jag känner hur oron stiger innuti mig.
Tänk om någon ringer. Vad ska jag göra då?!

Fan, Hedman ringde. Vad hemskt. Jag svarade. Shit, blodet pumpar runt i mig fortare än vanligt nu.

-Vänta lite, Lillsi är utanför.
– Va? Men var är Lillsi då?
– ÖHHH! Han är utanför, lyyyyyssnar du inte på miiiiig?
– Men jag hörde ju inte.
– NÄÄHÄÄÄ?!?!?! Då hör inte jag hur du skriker på mig, och ber mig sluta kasta sten på din moppe sen då!

Okej, jag överdrev lite där. Kanske ett I mindre i ”miiiiiig?”
Pussssss!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.