Tillbaka till IKEA!

Sitter just nu i bilen med Virre och Ammi påväg till Borlänge & IKEA. Hon är så snäll som orkar köra mig fram och tillbaka (i alla fall hoppas jag att jag får åka med tillbaka) för att hämta min nya byrå.
Jag glömde ta en förebild på the monstrosity till byrå jag hade före och den nya som då ska stå i min garderob.

Går fan inte bra för byråarna i garderoben. I garderoben i Borås lämnades en, sen blev det vattenläcka så den andra blev förstörd, köpte en ny på Erikshjälpen som haverera och nu då, min nya fina byrå. Ska bli ett helvete att sätta ihop den, får ta det imorgon tror jag för vi ska ha tjejkväll ikväll.
En väldigt behövlig tjejkväll at that.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *