Allmänt

Zzz kill me now. 

De insomningstabletter och kvällstabletter som jag har är v i d r i g a. Eftersmaken är hemsk, slickar hellre en babian i arslet än det. Så illa är det.
Och ja, som jag nämnde så vaknar jag flera gånger under natten, och då är ju smaken där. Den försvinner aldrig helt men man kan dricka lite annat så blir det en mindre skillnad, i alla fall mentalt. Juice är bäst. Men som kanske alla vet så är juice inte god om den inte är kall, och jag vill ju minimera spring till köket givetvis. Och gärna inte få i mig den mängd socker ett glas juice har.

Så det får bli cola. Jag fyller en liten flaska med cola och dricker någon klunk av den när jag vaknar till, funkar utmärkt. Förutom hela momentet med att få in colan till sängen. Först att ta sig in, i mörkret, lägger mobilen på sängen, colan med, av med morgonrocken, ta colan, häll ut allt på mobilen och gör så att resten skvätter och rinner ned på sängen och golvet, nä vänta nu va? Är detta i min rutin? Nej, den är nog inte det. I vanliga fall så brukar jag använda en kooooooork på flaskan. Hur kan jag, efter alla år, glömma att sätta på korken på flaskan.

Det är för sent (eller tidigt) för det här. Jag orkar inte. Jag är för trött. Låt mig va. Dags att checka ut. Bokade även om mitt blodprov (igen), som skulle vara imorgon. Jag måste få sova.

Godnatttttt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.