Singdudeldej.

Idag är jag blå.

Låg och sjöng på den Emil i Lönneberga låten i morse. Fast inte högt, bara i mitt huvud. Jag vill ju inte att folk ska få hjärnskakning inte.

Igår var jag rosa.

Snart kommer älsklings Lillsi hem. Tyckte jag hörde honom nyss, så jag sprang till fönstret och fick ytterligare tio steg på min stegräknare.
Vi ska till Sportson och Viskastrand snart. Jag ska tömma mitt skåp, har inte gjort det sen jag slutade än. Afroo vill nog ha tillbaka sina skor.

Andreas säger att jag är en smurf idag. Snarare ett blåbär. Smurfar är läskiga. Fast ett blåbär skulle inte klara sig en sekund på en brygga, och jag gillar ju att bada. Men bara om jag får hoppa i själv. Fast om jag skulle vara en smurf, så skulle ju det lätt vara Smurfan? Ellerhur? Eller sov smurfen! Men jag är inte så säker på att det finns en sådan. Fast det borde det ju, det finns väl alla sorters smurfar? Som de sju dvärgarna ungefär.

Om jag är Smurfan så är ju Mrz. Q lätt Gargamel! – Hemskheten själv.

Nu är älsklings Lillsi här. Vi ska nog äta sen dunsta. Eller nått. Fast Lillsi hade glömt att vi skulle dit idag när jag skickade sms till honom. Så jag antar att han glömt det igen.

P.s! Inga pengar av Moussa ännu.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

2 reaktioner till “Singdudeldej.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *