3.. 2.. Snart.. 1.. SÖK

Okej, såhär ser planen ut, vi åker dit, stannar här, går ut såå och ruuunt där, medan ni åker hit och stannar där. Så går vi hit, ni stannar, vi går, ni är fortfarande kvar. Sen poff så släpper vi lös hundarna så de får hitta er! Ja, nä X:et betyder faktiskt ingenting, det är mest bara där för syns skull. Så man förstår att det är en karta utav planen.
Ready? Let’s roll!

Alla hundarna var supermysiga och snälla, förutom just den lilla lilla detaljen att en stal min väska som jag ställt på marken. Jag antar att han antog att vi lekte lite jage, medan jag själv såg det som ren och rak mobbing, saknades bara att han kastade väskan till sin syster och sedan fram och tillbaka över mitt huvud.


Han bet igenom min väska och hade sönder en Powerking som låg i. När vi väl fick tag i honom så var halva väskan dränkt i energidricka..

Men, det var jätteroligt att söka och bli hittad! Jag och Mariella gömde oss ASBRA i skogen och Argos (se bild nedan) var superduktig och hittade oss någorlunda snabbt!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *