Daith Piercing

Efter fyra år har jag äntligen vågat göra min daith piercing!


Det är så innihelsikes svårt att ta en bild på den själv, haha. Svår att rengöra med dessutom. Nu de första månaderna medan den läker så är den gömd för omvärlden nämligen.

Eftersom många sidor säger att den är #2 i mest smärtsamma öron-piercing, (direkt efter conch, som jag har sen tidigare, som gjorde så röv-fucking-piss-ont att jag tappade andan och kunde inte få igång den förrän hon påminde mig om att jag inte andades), så nejtack, det tar jag gärna inte igen. Livrädd i fyra år.
Men what a freaking joke!

Jag trodde först att han drog i mitt öra för att hitta rätt plats och allt vad det är man gör innan man totalt plågar någon efter deras egna vilja och betalning. Sen slutar han och börjar skruva i kulan. Är piercingen redan gjord alltså? Men nej, han måste ju gjort fel, det ska ju göra pissont, internet sa det, internet sa att det ska göra pissont! Jag kände ju inte ens något.
Då har snubben gått och blivit så bra på sitt jobb att man inte ens lider?! What if that’s my thing thooo?

Nu tar det ju oftast minst ett halvår innan den är läkt, så jag återkommer med ännu ett inlägg om några månader för att se om den hjälpt något med migränen och såntdär. Men för er som googlat er hit över rädsla för smärtan. Just do it. Överdriver inte med att säga att jag inte kände något. Jag kände inget mer än att någon höll och vred i mitt öra. For real.

Stackarn måste ju förresten vart himla förvirrad när jag dundrar in i piercingrummet och börjar kolla på hans golvspegel, front to back, top to bottom, för att sen gapa
”Jag var preciiiiiiiiiiis på IKEA för att kolla hur stor denna var! Men den var slut! Så finns den häääär!”
Men istället för att be mig rappa på och hoppa upp och sätta mig så kom han för att visa de dolda hängarna på baksidan! Nä, men vilken supergullig människa alltså.

Så ah, vill ni ha en suverän och professionell service så gå till Johnny på Crossroad Piercing i Borlänge.

 

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

2 reaktioner till “Daith Piercing”

 1. Hej,

  Fint med en daith piercing, jag lät en piercare göra en på mig för knappt en vecka sen pga problem med migrän. 😊

  Har du märkt någon skillnad på din migrän? Hur har läkningen av din piercing varit? Några komplikationer?

  Ha en fortsatt skön sommar! ☀️

  1. Hej!

   Mina migräner är inte borta helt men mycket lindigare och kortare. Läkningen har gått så fint, inga komplikationer alls. Lite svårt att ha hörlurar i med min ring, haha. Är väldigt nöjd! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *