Fan vad knas

Okej, världens grej hände nyss.
Kan fan inte sluta skratta. XDJag och Afroo stod och väntade på en kille utanför mitt hus. Så skulle Afroo röka. Men jag tyckte att det skulle kännas dumt om Magnus hade kommit och sett mig. Så jag skippade det, men Magnus kom inte, så det var ju skitsamma egentligen^^

Sen när vi gick till Ottan så tände jag min cigg utanför andra änden av mitt hus. Då kommer såklart Magnus från den sidan, det märkte jag inte förrän Afroo skrikit ”Heeeeeeejjjjj!”, jag sa hej, sen kom jag på att jag hade ciggen i handen och drog den bakom ryggen. Magnus började asgarva och peka mot mig. Jag och Afroo började asgarva med. Sen sa han bara ”Fan vad knas.” och skrattade ännu mer.

Man måste nog ha varit med, men det var kul som fan. Så nu vet dom att jag röker i alla fall, antar att mamma tog det bra med, hon har nämligen inte ringt än^^

Magnus är min mammas sambo förresten:)

Är hos Ottan nu..
Jojo kommer snart, men nu, KLADDKAKA!

Pussss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *