Fred

Okej, så jag har velat införskaffa lite grodyngel för att se hur katterna reagerar när de simmar runt. Har alltid varit väldigt sent ute. Inte lika förbered som de här geleklumparna som inte rör sig som jag såg hos en, som kanske inte vill nämnas här, person.

Och så klart var jag sen denna gången också. Jag gick ut klockan 5 imorse för att se om jag kunde hitta några. Hittade ett hav av fullvuxna paddgrodor. Men jag ville ju komma tillbaka med något så jag kidnappade en liten groda. Döpte honom till Fred och presenterade honom för familjen. De verkade väldigt intresserade och tittade intensivt på när han simmade runt.
Sen ville Bo, snällt, bonka till honom. Han nådde inte som tur var och blev bara blöt och tjurig. Så då tog jag Fred tillbaka till där jag hittade honom och återförenade honom med sin familj.Sen får jag höra att de små djuren är fridlysta! Himla pinsamt. Tänk om polisen sett mig. Jag kan inte sitta i en cell. Det är inte bra för mina porer.
Jag har förresten inte sovit än. Får himla konstig energi av mina insomningstabletter.

UPDATE några dagar senare: Geleklumparna som stått ute i en vas i minusgrader överlevde och är numera grodyngel! Antagligen några veckor efter sina syskon haha. De ska såklart returneras till sin födelseort.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *