Tyngdtäcke recension: Ett år senare.

Tyngdtäcken har blivit otroligt populära nu, det finns ett dussin företag som aktivt spammar mig på Instagram med sina reklamer.
Nu har jag haft mitt Novista Futura™ Fibertäcke i ett år, exakt, I counted. Jag är väldigt nöjd, och på något vänster så blir det inte lika varmt med det längre. Jag har haft två täcken till över mitt tyngdtäcke vissa nätter. Inte bara för att jag fryser men även för att det blir ännu tyngre.
Mitt täcke väger 8kg och jag bad förra sommaren om att få testa att höja till 14kg. Min täckperson sa att hon skulle ordna det men verkar ha glömt, haha.

Så, hur känns det nu såhär ett år senare?
Ja, jag tar ju numera 110 i bänk.

  • Jag känner mig faktiskt lite mer instängd än tidigare. (Kanske för att jag har fler täcken ovanför, men jag vill nog fortfarande byta till ett tyngre täcke)
  • Det är inte lika effektivt som det var i början. (Men det är ju likadant med insomningstabletter. Fungerar bra i början men när man tagit dem ett tag så förlorar de sin effekt och man får öka dosen, i detta fall tyngden)
  • Fortfarande inte bra för kuddfort.
  • Askrångligt att tvätta (Man får planera in en vecka utan sömn för att det tar forever att torka)
  • Every night is leg night. (För att få det på plats så måste man sparka och trycka upp täcket. Kan nog jämföras med att stå och sparka mot vågorna som kommer mot en, i 6 timmar.)

Här kan ni läsa min recension från när jag fick täcket.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *