God morgon, vinterland.

Gooood morgon.
Många av er har redan klagat över det fina vinterlandet som lagt sig över Sverige. Orka er negativa jävlar.

Jag tog bilden med min mobil och kom på att det var idiotiskt med tanke på att Lillsis är bättre och då skulle jag slippa krångla med överföringen. Men men, jag sa åt honom att ta massvis med kort på vägen till skolan. :)

Lillsi pratade i sömnen idag. ^^

Han: Åh fyfan vad det rinner utanför!
Jag: Va?!
*Han vaknar upp lite smått*
Han: Äh jag vet inte.
Jag: HAHHAHAHAHHAA vafan snackar du om?
Han: Akvariumet.

Igår var vi och skulle hämta pengar av Moussa. Ett jävla gäng asså. Typ 10 pers som han är skyldig pengar nu. Om inte mer. Det är ju inte direkt en femma han är skyldig alla heller. Utan det är ju hundralappar per person. Typ orka vara en sån lögnare som han. :|

Oj, glömde helt att posta detta inlägget^^

Hörs senare? Pussss! ♥

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *