HUR SKA JAG VETA

Okej, här kommer en halvt pinsam story om mitt toabesök på Café Wahlmans idag.
Sandra hade kommit in till stan för en tidig brunch med mig och Nadja. Hon hade sin dotter med sig som hon behövde byta på. Jag som ändå skulle på toa skulle scouta efter ett skötbord. Jag kommer mot toaletten, ser skötbordet direkt jämte toaletten. Står och tar av mig stumpbyxorna och tänker att detta var en himla låg toalett, hur ska jag komma upp igen? Vänder mig för att sätta mig och ser till min fasa en till toalett, en stor, en vanlig! Hann som tur var inte sätta mig på den lille grejen och fick vada fram med mina strumpbyxor vid knäna.


Det är mycket mönster och synintryck här! Jag blir förvirrad!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *