Local Area Network

God eftermiddag mina kära bloggisar.
Det är ni..Just nu sitter jag på lan, hemma hos Robin.
Jag är instängd i ett rum med endast killar.
Vissa tjejer hade gillat det, men när ALLA har käkat på Max (Max, inte Maxmax) eller Burger King.
OCH MASSA JÄVLA VITLÖKS DIPP!
Jag är omringad och fyfan vilken odör.

Ser ut ungifär såhär.


Lite mindre kanske, han bor ju i en etta.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

13 reaktioner till “Local Area Network”

  1. Lynette har fått redan på att Porter hade ett förhållande med bästa kompisens mamma. Catherine har inlett en affär med Mike.

    Ungefär de :D

  2. hehe, åh va snäll att du inte förstör för mig:D förstörde för mig själv när top model var, å råkade få reda på vem som vann i andra avsnittet -.-

  3. haha..Det va en blogg med humor…Din bild va urkul..Klart det ser ut så på LAN..fast som du sa..han bor i en Etta..Men det e ju huvvesaken att du pekat ut va Dippen står,,,Superkul tjejen..Må väl..Mvh Susanne!

  4. Så lite så..jag garva rejält ska du veta..haha…bilden va häftig..med dina pilar….När nu skall jag sussa o upp o jobba i morrn..Tjingeling tjejen..jag kikar förbi igen o ser mig omkring..Nu har jag blogglunkat runt ett tag..det e tröttsamt..men jäkligt kul åxå!../Susanne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *