Min dag

God kväll.
Afroo gick nyss hem. Hon låg och sov i min säng i två timmar. Jag tänkte inte på att väcka henne.Afroo: Mhöööuööh, vad är klockan?
Nea: Åtta.
Afroo: VA?! Skämtar du med mig eller?
Nea: Nae, eller två minuter i åtta då..
Afroo: Men för helvete, varför väckte du mig inte?
Nea: Jag vet inte. Du låg ju bara där, tänk om du var död, det vill ju inte jag se. Så jag sket i att kolla.

Hade resursdag i skolan idag. Gjorde mitt prov. Failade totalt, sen kubba jag för livet, så hon inte skulle komma på att jag skulle skriva den fucking bokgrejen, har ju inte ens läst boken.

Josse och Claesson gick till stan, och jag skulle bara hämta min jacka, så skulle jag och Afroo springa ikapp dem sen. Men det blev inte så. Vi stannade och snackade med Tony och krånglade jättemycket. Josse ringde minst hundra gånger och frågade vart vi var. Sen när vi väl kom fram efter ett jävla tjat från Afroo om att jag gick för fort. Då skulle Josse och dem tillbaka till skolan. Afroo fick ryck.

Jonas gick och sjöng på ”Surfin’ bird” hela vägen till skolan, så jag fick den på huvudet. Då fick jag ryck jag med.

Sen gick vi till City och köpte kyckling, sen hem till mig och åt den. Gott som fan.
Claesson kom också förbi en stund.
Jag satt och gjorde megastora bubblor med mitt tuggummi, så kommer Josse och säger ”Kan inte du gå och möta Claesson?”, jag var schysst och offrade mig. När jag kom ut så såg jag varför dom bad mig gå. – ÖSREGN!


Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *