Det är snart dagZzz..

Jag tror att en av de två saker jag ville dela med mig av kan ha varit att jag fått tid till att prova olika hjälpmedel för att rädda min sömn, förhoppningsvis så är ett tyngdtäcke med i mixen. De bad  mig om två veckor data gällande min sömn, de får åtta. De kan omöjligt neka mig något så som det här sett ut, haha.

Men så fick jag en tid och skulle träffa henne redan i måndags som hon sen ringde och behövde boka om till klockan 12 på onsdag, idag. Och jag har ju min gruppstart på idag, i samma byggnad, klockan 13, så det passar väl utmärkt att bara komma en timme tidigare.

Vad vore inte Sveriges vårdsystem om det inte blev av- och ombokningar i sista sekunden?

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *