Men kuuulveeeerten, pappskalle!

Vi får äta i sjukhusets personalrestaurang med gruppen jag går i. Men eftersom de bygger om så får vi ta en omväg i labyrinten i sjukhuset och gå under jord(!) genom en tunnel, kulverten säger de, som om alla i världen förstår.. Hade jag inte gått bredvid och hört flertal personer säga det i direkt koppling till tunneln, och läst det på en skylt, så hade jag ju inte direkt förstått och kunnat nicka och m instämma när den ena säger att det är
”Fett kass täckning i KuLvErTeN.

Här är min grupp! Eller delar av den. I tidigarenämnda kulverten. Vi får inte posta bilder på varandra på våra bloggar, eller ta bilder av varandra, eller båda! Så därför har jag fint censurerat. Hela den här övningen var ju bara för att visa kulvertfan. Och jag kunde ju inte direkt bah ”aeh stanna, stå bakom mig här!” eller vänta och falla ännu längre bak själv. Men en helt okej kompromiss.

– Men vi möts i Kulverten!
– Ja gud ja, i KulvERTen..
– Jag blev gravid i KuulvertÄÄÄN.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *