Två läskigheter och en afrikan.

Två läskiga grejer som hände igår:

Tårtan! Den var läskig. Aldrig varit med om något sådant förut. Antagligen jättegod om jag inte uppfostrats av en kräsen mor. Allt är hennes fel!

Mystiska samtal!
Först ringde det från ett nummer som jag inte kände igen. Hade 3 missade samtal när jag kollade på mobilen, hann aldrig svara. Lillsi hade också tre missade samtal. Man känner sig lite förföljd. Men det visade sig att det bara vara Viktor (som om jag vet vem?)
Sedan ringde det från anonymt, hann inte svara på det heller.
Efter det ringer det från jävla Lerum? Någon tant som söker Gustav. Hon rabblade upp mitt nummer flera gånger i hopp om att jag skulle vara senil och komma på att jag verkligen sitter jämte denna Gustav. Hon ursäktade sig och la på.
Lite senare ringer det igen. Hann inte svara då heller. (VILL BARA PÅPEKA ATT JAG INTE ÄR EFTERBLIVEN! Jag använder att min högtalare är sönder, till mitt försvar.) Vi eniroade den senaste som ringde och det visade sig komma från Partille, med samma efternamn som tanten.
Kanske det är jag som är denna Gutsav ändå? Får nog lägga till det namnet i min samling av namn till mitt nya andranamn. :)

Samtal med Viktor på Lillsis mobil:
Jag: Hallå?
Han: Hallå?
Jag: Vem är det?
Han antagligen till någon annan: Det är Linnéa!
Jag: VA?!
Han: Är Daniel där?
Jag: Vem är det?
Han: Viktor.
Jag låtsas veta vem: AAAAHAAAA! Men kan han ringa tillbaka snart?
Han: Ah, då får det bli jäkligt snart!
Jag: Jaja, hejdå.

Det var bara Tessans kompis. Hur fick han mitt nummer? O_o
Och eftersom jag inte visste att det var han Viktor.

Nu blev jag hungrig. Och fick ont i magen. Tyck synd om mig.
Tur för barnen i Afrika som inte har det såhär! Dom kan bara fånga en fisk så är det klart sen! Jävla Sverige!
Okej, hoppas ni fattade att jag var lite humoristisk. Även om man kanske inte borde leka med maten eller skämta om svält. :/ Kommer inte på det roliga längre. Men får väll hoppas på att det inte kommer hatbrev.

WAHOU! Ska nog göra annat nu. Pusssss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *