WTF?!

Godmorgon!

Vad gör jag vaken nu? Jo, Lillsi vaknade, alltså gjorde jag det med. För vi är identiska och sitter ihop. Vaknar han så gör jag det med. Vi har likadant nervsystem. MOHAHA!
Eller så kan det ha varit för att hans pappa kom in och väckte honom och jag låg jämte. :/ Jag visste att han inte var ett kap! Det var för bra för att vara sant.
Nä, men Lillsi är och hjälper någon att flytta. Någon ska flytta in i ”lägenheten”. Det kommer en till! En till, MIG, som sover, äter upp all mat och bara är allmänt störig. WOoOoHhHhHhooOO! Fast hon är gammal. :/ Så blir nog inte riktigt den stohejen jag hade önskat mig.

Jag pratade med pappa nyss. Han kom hem från Thailand inatt. Lite trött han var. (<– ironi, han var trött som fasen.) Verkade som att han bara tryckte på tangenterna. Jag hann inte prata med honom om när jag skulle komma, för han skulle sova en stund.

Åhhh, sova. Det vill jag med göra. Det var längesen. :( Eller inte riktigt en kvart kanske?
Jag får inte gå och lägga mig igen fören min identiska siamesiska prinsessa har kommit hem. <3

Igår så var det hålligång.
På Trandared. Men vi var på Byttorp. Nae men igår var det rätt lungt. Stack förbi Adam och Billy igår kväll för att dom spammade på msn och hade sig. Dom var rääääääätt fulla. Det verkade som om dom aldrig druckit annat än vodka i hela sitt liv. Dom hade cider. (Nu blev detta genast en konstig mening, förlåt mig.) God cider. <3 Billy sa att jag fick smaka om han fick hälla. ALDRIG PÅ DET! Jag varnar er.
Hhmm.. Sen kom Sofia.
Fast det kanske inte var i den ordningen. Spela roll. Cider var där och Sofia kom, end of story.

Nu hör jag lustiga ”Jag bär en soffa och råkar bonka in den i väggen för att väcka grannarna i lägenheten jämte”-ljud. Må min prinsessa vara här?

Ont i magen har jag med! Nu ska vi alla tycka synd om mig här.

Nä, men ska dra mig nu. Puss på er!
Det kommer ett inlägg sekunden efter detta, kan jag tänka mig. Så ni behöver inte sakna mig om ni verkligen inte vill.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *